Recept na Pangas v marinádě
Recept na Pangas v marinádě je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas v marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g pangasia Marináda : 2 polévkové lžíce tatarské omáčky 1 polévková lžíce hořčice s feferóny 1 polévková lžíce solamylu 50 ml piva 1 velký stroužek česneku prolisovaný 1/2 kávové lžičky citrónové šťávy špetku mletý kmín špetku mletý pepř 1 kávová lžička sůl na obalení : 3 polévkové lžíce hladké mouky smíchané s 1 kávovou lžičkou grilovacího koření..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas v marinádě
Recept na Pangas v marinádě: Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin. Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2hodiny uležet v chladnu. Potom maso obalíme v mouce s grilovacím kořením a na rozpáleném oleji opečeme. Z řízků ubrouskem odsajeme olej. Podáváme s bramborovou kaší a oblohou.
Poznámka k receptu na Pangas v marinádě: Zdroj-z časopisu Paní domu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas v marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eva hubova
- Datum vložení: 27.04.2010
- Počet porcí: 5 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 500 g pangasia Marináda : 2 polévkové lžíce tatarské omáčky 1 polévková lžíce hořčice s feferóny 1 polévková lžíce solamylu 50 ml piva 1 velký stroužek česneku prolisovaný 1/2 kávové lžičky citrónové šťávy špetku mletý kmín špetku mletý pepř 1 kávová lžička sůl na obalení : 3 polévkové lžíce hladké mouky smíchané s 1 kávovou lžičkou grilovacího koření.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas v marinádě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas v marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas v marinádě
|
|