Recept na Pangas pod peřinkou
Recept na Pangas pod peřinkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas pod peřinkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
35dkg pangase olivový olej sůl citronová šťáva 1 zelená kapie 1 červená kapie 1 žlutá kapie 10dkg Eidamu 1 lžíce pomazánkového másla 2 lžíce Majolky®.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas pod peřinkou
Recept na Pangas pod peřinkou: Rozmrzlého pangase naporcujeme na menší části, osušíme, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou a odložíme stranou. Kapie nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s Majolkou®, pomazánkovým máslem a sýrem nastrouhaným na hrubější nudličky, podle chuti osolíme. Na plech s pečicím papírem dáme porce pangase, na ně navrstvíme kapiovou směs a dáme péct na 200°C na cca 20min., poté na 5min. zvýšíme na 250°C (gril).
Poznámka k receptu na Pangas pod peřinkou: Vendy-N: děkuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas pod peřinkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 29.01.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 35dkg pangase olivový olej sůl citronová šťáva 1 zelená kapie 1 červená kapie 1 žlutá kapie 10dkg Eidamu 1 lžíce pomazánkového másla 2 lžíce Majolky®
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas pod peřinkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas pod peřinkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas pod peřinkou
|
|