|
Recept na Pangas na švédský způsob
Recept na Pangas na švédský způsob je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas na švédský způsob budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg pangase ( vyzkoušela jsem i tresku a kostky filé a také to jde ), 200 g eidamu, 5 mrkev, 1 pórek, 1 cibule, 500 ml zakysané smetany podle chuti : sůl, bílý pepř, provensálské koření, sekaná petrželka, pažitka, olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas na švédský způsob
Recept na Pangas na švédský způsob: Rybu necháme trochu rozmrazit. Poté ji nasolíme a pokapeme citrónem, nebo citrónovou šťávou, podle chuti opepříme a posypeme provensálským kořením. Na pánvi na trošce oleje osmažíme nastrouhanou mrkev, kolečka pórku a kostičky cibule. Vše přendáme do olejem vymazaného pekáčku, poklademe rybou a v troubě zapékáme cca 20 minut na 200 stupňů. Mezitím vmícháme do zakysané smetany petrželku s pažitkou, mírně osolíme a takto připravenou zálivkou rybu zakryjeme. Zasypeme strouhaným sýrem a zapečeme cca 25 minut - dokud nemá sýr zlatavou barvu.
Poznámka k receptu na Pangas na švédský způsob: Není to z mé hlavy, ale našla jsem tenhle receptík na jednom serveru o vaření. Nicméně, je tak lahodný, že prostě nejde neposlat ho dál. Stojí za vyzkoušení!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas na švédský způsob, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 07.05.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 kg pangase ( vyzkoušela jsem i tresku a kostky filé a také to jde ), 200 g eidamu, 5 mrkev, 1 pórek, 1 cibule, 500 ml zakysané smetany podle chuti : sůl, bílý pepř, provensálské koření, sekaná petrželka, pažitka, olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas na švédský způsob,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas na švédský způsob - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas na švédský způsob
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|