RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře, recepty Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře, Paella, se, šafránem, kuřecím, masem, plody, moře


Recept na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře

Recept na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře je zařazen v kategorii mořské plody. K přípravě Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g konzervovaných drobných mořských živočichů (mušle, uzené mušle, sépie) 300 g kuřecích prsních řízků 2 cibule 2 papriky 3 rajčata 4 stroužky česneku 300 g rýže 300 ml vývaru 200 ml bílého vína 1 lžíce sladké mleté papriky špetka šafránu olivový olej máslo citrónový pepř sůl máslo petrželka.

Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře
Zvětšit obrázek

Recept na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře

Recept na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře:
Maso nakrájíme na šikmé proužky, osolíme a posypeme citrónovým pepřem. Cibuli a papriku nakrájíme nadrobno, česnek na plátky a rajčata na větší kousky. V pánvi (nejlépe teflonové) rozehřejeme olej, osmažíme na něm cibuli a po chvíli přidáme papriku. Opečeme dozlatova a přidáme plátky česneku. Když se rozvoní, vložíme maso a rovněž ho opečeme dozlatova. Přisypeme mletou papriku, šafrán a rýži, kterou předem neproplachujeme. Vše dobře orestujeme a promícháváme. Přilijeme vývar a víno, přidáme rajčata, přiklopíme, snížíme teplotu a dusíme pod pokličkou nejméně 15 minut bez odkrývání. Poté vmícháme okapané plody moře a lžíci másla a přikryté dodusíme ještě asi 5 minut. Hotový pokrm dochutíme solí a pepřem, případně malým množstvím utřeného česneku a při podávání sypeme čerstvou petrželkou.

Poznámka k receptu na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře:
Naprosto vynikající opravdová paella. Vyzkoušela jsem a mohu jenom doporučit!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 26.09.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mořské plody
  • Suroviny: 400 g konzervovaných drobných mořských živočichů (mušle, uzené mušle, sépie) 300 g kuřecích prsních řízků 2 cibule 2 papriky 3 rajčata 4 stroužky česneku 300 g rýže 300 ml vývaru 200 ml bílého vína 1 lžíce sladké mleté papriky špetka šafránu olivový olej máslo citrónový pepř sůl máslo petrželka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist