|
Recept na Ovocná dobrota od Petry
Recept na Ovocná dobrota od Petry je zařazen v kategorii zdobení.
K přípravě Ovocná dobrota od Petry budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
můj recept mramorový korpus se šlehačkou http://www.toprecepty.cz/recept/8591-mramorovy-korpus-se-slehackou/ tvaroh, moučkový cukr, ovoce já dala broskve, jahody a švestky, čiré želé, šlehačka, ztužovač, potravinářské barvivo, čokoláda. Přízdoba kupovaná stříbrná mašle, a na kytičce 3 kolečka z měkkého materiálu..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ovocná dobrota od Petry
Recept na Ovocná dobrota od Petry: Upečeme korpus podle návodu, necháme vystydnout. Korpus rozřízneme v jedné třetině, pomažeme tvarohem, který smícháme s moučkovým cukrem. Množství záleží, jak kdo má rád sladké. Přiložíme další třetinu, opět pomažem tvarohem. Poslední díl dortu prořízneme po vnitřním obvodě, tak 1,5 cm od okraje a tvz. kruh nasadíme na piškot. Vnitřek nám zbyde na mlsání.Obvod dortu pomažeme tvarohem a posypeme kokosem. Na horní vrstvu naskládáme ovoce, jak kdo chce a má rád. Zalijeme čirým želé a dáme ztuhnout do ledničky. Asi tak po 30.minutách vyndáme a ozdobíme podle fantazie. Šlehačku ušleháme se ztužovačem, a obarvíme potravinářským barvivem. Přizdobíme třeba čokoládou. Můžeme přidat i kupovanou mašli, nebo různé měkké materiály. Já mám na kytičce 3 oranžová kolečka. Dáme opět do lednice ztuhnout a druhý den krájíme. Já to nevydržela a ochutnala po hodině.
Poznámka k receptu na Ovocná dobrota od Petry: Je to veliká mňamka. Strašně vláčné těsto, prostě supr. Začínám trénovat pečení a focení, kamarádka mě požádala, jestli nechci péct na dětské oslavy, ona je majitelka. Tak jasně, že ano. Dobrou chuť
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ovocná dobrota od Petry, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: marunda (Petra Bartoňová)
- Datum vložení: 02.11.2010
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zdobení
- Suroviny: můj recept mramorový korpus se šlehačkou http://www.toprecepty.cz/recept/8591-mramorovy-korpus-se-slehackou/ tvaroh, moučkový cukr, ovoce já dala broskve, jahody a švestky, čiré želé, šlehačka, ztužovač, potravinářské barvivo, čokoláda. Přízdoba kupovaná stříbrná mašle, a na kytičce 3 kolečka z měkkého materiálu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ovocná dobrota od petry,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ovocná dobrota od Petry - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ovocná dobrota od Petry
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|