|
Recept na Ovesné flameri
Recept na Ovesné flameri je zařazen v kategorii sladká jídla.
K přípravě Ovesné flameri budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 l mléka 1 lžička skořice 2 lžíce medu 75 g ovesných vloček 3 jablka hrst rozinek a oříšků špetka soli (2 lžíce pískového cukru - není nutné, je to s ním sladší).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ovesné flameri
Recept na Ovesné flameri: Mléko dáme vařit, když ještě než se začne zvedat - když je teplé - přidáme med, cukr, skořici, sůl a přivedeme k varu. Poté přisypeme vločky a vaříme asi 10 min. Necháme vychladnout a mezitím si nasekáme oříšky a nastrouháme oloupaná jablka. Rozinky, oříšky a jablka zamícháme do vlahé kaše. Nalijeme do mističek a dáme do lednice. Pokud chceme, mističky předem vypláchneme vodou, potom nám půjdou vyklopit.
Poznámka k receptu na Ovesné flameri: Jídlo je sladší, pokud chcete, můžete vynechat cukr.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ovesné flameri, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Montanka
- Datum vložení: 15.03.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sladká jídla
- Suroviny: 0,5 l mléka 1 lžička skořice 2 lžíce medu 75 g ovesných vloček 3 jablka hrst rozinek a oříšků špetka soli (2 lžíce pískového cukru - není nutné, je to s ním sladší)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ovesné flameri,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ovesné flameri - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ovesné flameri
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|