|
Recept na Opilé švestkové jednohubky
Recept na Opilé švestkové jednohubky je zařazen v kategorii moučníky - dia a bezlepkové.
K přípravě Opilé švestkové jednohubky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g sušených švestek 200 ml griotky 100 g čokolády na vaření 30 g ztuženého tuku (Omega).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Opilé švestkové jednohubky
Recept na Opilé švestkové jednohubky: Sušené švestky nejprve omyjeme v teplé vodě, abychom je zbavili všech chemikálií a nečistot na povrchu. Poté překrojíme na poloviny a namočíme přes noc do griotky. Druhý den švestky scedíme, do každé zapíchneme párátko, vyrovnáme na talíř nebo tác a necháme asi 30 min v mrazáku vychladit. Mezitím si v parní lázni rozehřejeme čokoládu se ztuženým tukem. Každou jednohubku omočíme v připravené čokoládě a odložíme na pečicí papír, aby zcela ztuhla. Tím, že jsou švestky vychlazené, čokoláda na nich tuhne mnohem rychleji a zbytečně nestéká dolů.
Poznámka k receptu na Opilé švestkové jednohubky: Toto velmi rychlé pohoštění mělo nečekaný úspěch, tak se o něj dělím, i když to asi není žádný velký objev. Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Opilé švestkové jednohubky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petram
- Datum vložení: 26.02.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dia a bezlepkové
- Suroviny: 200 g sušených švestek 200 ml griotky 100 g čokolády na vaření 30 g ztuženého tuku (Omega)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na opilé švestkové jednohubky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Opilé švestkové jednohubky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Opilé švestkové jednohubky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|