|
Recept na Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok
Recept na Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
150g mrkva / porezat ostrym nozom na tensie stlpceky 350 g bravcova krkovicka / porezat na rezance 1 cibula / pokrajat na kolieska 2 struciky cesnaku / pretlacit 1 zlta paprika / pokrajat na rezanceky 1 chilli papricka 150 g mladych hraskovych struckov 75 g jemnej zelenej spargle (chrest) 2 pol. lyzice slnecnicoveho oleja, sol, Omacka satay 1 pol. lyzica arasidoveho masla, 3 pol. lyzice kokosoveho mlieka, 1 pol.lyzica paradajkovej stavy, 1 roztlaceny strucik cesnaku, stipku stiplavej mletej papriky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok
Recept na Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok: Vo velkom woku rozohrejeme olej, vlozime maso, cibulu a cesnak a prazime 5 min. Zastriekam 2 lyzicami teplej vody a jemnucko posolim (satay je slana). Do woku pridam mkrvu, papriku, hraskove strucky, sparglu a prazime dalsich 5 minut. Ked varievam vo woku..netusim ako to robia azijsky kuchari, ze maju vzdy stavicku, pretoze ja to mavam suche..tak som si zvykla na zaver do hotoveho jedla pridat trosku horucej vody a ta stavicka sa mi vytvori. Pripravime si omacku satay. Do malej panvicky dam arasidove maslo, kokosove mlieko, paradajkovu stavu, na malom plameni prehrejeme kym sa omacka nespoji. prelisujeme cesnak a pridame trosku stiplavej papriky. Hotove jedlo prelozime do misiek, prelejeme omackou a ihned podavame.
Poznámka k receptu na Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok: zdroj / kniznica sefkuchara ta spargla...v tejto rocnej dobe, tu zelenu mladucku nemali, len velku ako mrkva, tak som si kupila konzervovanu. Pokial pouzijete konzervovanu, tak ju pridajne uz k hotovemu jedlu vo woku a len prehrejte na zaver. moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 29.03.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 150g mrkva / porezat ostrym nozom na tensie stlpceky 350 g bravcova krkovicka / porezat na rezance 1 cibula / pokrajat na kolieska 2 struciky cesnaku / pretlacit 1 zlta paprika / pokrajat na rezanceky 1 chilli papricka 150 g mladych hraskovych struckov 75 g jemnej zelenej spargle (chrest) 2 pol. lyzice slnecnicoveho oleja, sol, Omacka satay 1 pol. lyzica arasidoveho masla, 3 pol. lyzice kokosoveho mlieka, 1 pol.lyzica paradajkovej stavy, 1 roztlaceny strucik cesnaku, stipku stiplavej mletej papriky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|