|
Recept na Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou
Recept na Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g gnocchi, 2-3 PL olivového oleje extra virgin, 100 g anglické slaniny, 2-3 stroužky česneku, asi 10 cm kousek pórku nebo 1 jarní cibulka, pažitka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou
Recept na Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou: Na oleji necháme chvilku rozehřát na kostičky nakrájenou slaninu a přidáme syrové gnocchi (ne mražené). Restujeme asi 5-6 min., přidáme na kousky nakrájený česnek a restujeme asi 2-3, aby ztratil štiplavost. Přidáme na kousky nakrájený pórek a promícháme nebo prohodíme (kdo to umí). Podáváme posypané nasekanou pažitkou. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou: Původně jsem chtěla udělat gnocchi podle Isahu http://www.toprecepty.cz/recept/14586-maslove-opec..., ale neměla jsem šunku, jen slaninu a k té už se mi moc nelíbilo to máslo a sýr ... takže s jejím dovolením to dávám jako samostatný recept. Sůl ani pepř není potřeba, protože slanina a česnek to ochutí dost.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 17.11.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 500 g gnocchi, 2-3 PL olivového oleje extra virgin, 100 g anglické slaniny, 2-3 stroužky česneku, asi 10 cm kousek pórku nebo 1 jarní cibulka, pažitka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|