RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Olomoucká cibulačka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Olomoucká cibulačka, recepty Olomoucká cibulačka, Olomoucká, cibulačka


Recept na Olomoucká cibulačka

Recept na Olomoucká cibulačka je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Olomoucká cibulačka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 cibule, sádlo nebo olej, masox (kdo nechce - nemusí), sůl, pepř, 2 kuličky jalovce, kmín Chléb, tvarůžky.

Olomoucká cibulačka
Zvětšit obrázek

Recept na Olomoucká cibulačka

Recept na Olomoucká cibulačka:
Cibule nakrájíme na obloučky. Olej nebo sádlo rozehřejeme a nakrájenou cibuli na něm opečeme. Zalijeme asi 1 a 1/2 l vody, přidáme jalovec, kmín, masox a vaříme asi 20 minut. Pak polévku rozmixujeme a dochutíme solí, pepřem, případně vegetou. Cibule polévku dost zahustí, takže již není třeba dávat jíšku. Chléb nakrájíme na kostičky a na troše tuku opečeme. Mezitím si nastrouháme tvarůžky. Na 1 porci polévky dávám 1 krajíc chleba a 2 ks tvarůžků. Na opečený chleba nasypeme nastrouhané tvarůžky, přikryjeme poklicí a necháme rozpustit. Udělá se nám taková omeletka. Dáme na talíř, dvěma vidličkami roztrháme na kousky a zalijeme vařící polévkou. Necháme asi 1 minutu odstát.

Poznámka k receptu na Olomoucká cibulačka:
Polévka je dost hustá a sytá a můžeme ji použít jako polévku přesnídávkovou nebo k večeři. Našla jsem ji asi před 3 léty někde na internetu. Pokud se přihlásí její autor, ráda uvedu jeho jméno a poděkování.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Olomoucká cibulačka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Iriska
  • Datum vložení: 28.12.2009
  • Počet porcí: 5 po 2 kusech
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 4 cibule, sádlo nebo olej, masox (kdo nechce - nemusí), sůl, pepř, 2 kuličky jalovce, kmín Chléb, tvarůžky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na olomoucká cibulačka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Olomoucká cibulačka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Olomoucká cibulačka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist