RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla, recepty Ohnivá pánev čerta Šmajstrla, Ohnivá, pánev, čerta, Šmajstrla


Recept na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Recept na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Ohnivá pánev čerta Šmajstrla budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400g kuřecích řízků 200g klobásky 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce 4 střední cibule 6 stroužků česneku 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných 50ml olivového oleje 2 chilli papričky /koření/ 1 pórek 100ml piva 1 kelímek strouhaného křenu sůl, mletý pepř.

Ohnivá pánev čerta Šmajstrla
Zvětšit obrázek

Recept na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Recept na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla:
Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek , přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem. Přílohy: hranolky, americké brambory, pečivo

Poznámka k receptu na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla:
Tento recept se mi líbí. Dávám na vyzkoušení. Ohnivé záležitosti mám moc ráda

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ohnivá pánev čerta Šmajstrla, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: pejsek (Tereza)
  • Datum vložení: 25.06.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 200g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400g kuřecích řízků 200g klobásky 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce 4 střední cibule 6 stroužků česneku 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných 50ml olivového oleje 2 chilli papričky /koření/ 1 pórek 100ml piva 1 kelímek strouhaného křenu sůl, mletý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ohnivá pánev čerta Šmajstrla, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist