|
Recept na Obrácené kokosové řezy s ananasem
Recept na Obrácené kokosové řezy s ananasem je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Obrácené kokosové řezy s ananasem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
50g másla + na vymazání 50g přírodního cukru 2 lžíce rumu kolečka ananasu z konzervy brusinky (nebo kandované višně, třešně) na těsto: 100g másla 2 malá nebo 1 velké vejce 100g krupicového cukru 100g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 50g strouhaného kokosu 5 lžic mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Obrácené kokosové řezy s ananasem
Recept na Obrácené kokosové řezy s ananasem: V rendlíčku nebo pánvičce zahřejte na malém plameni máslo, cukr a rum, míchejte do rozpuštění cukru a pak směs nechte chvilku bublat, aby zhoustla. Formu (použila jsem hranatou formu 10x30cm) řádně vymažte máslem a sirup nalejte na dno. Vložte kolečka ananasu, doprostřed každého dejte lžičku brusinek nebo kandované červené ovoce. Zahřejte troubu na 170 st. Elektrickým šlehačem zpracujte máslo a cukr, aby byla směs nadýchaná, zašlehejte prošlehaná vejce a potom opatrně vmíchejte suché přísady, nakonec vmíchejte mléko. Těsto vylejte s pomocí stěrky do formy a pečte 25-30 minut, aby vyběhlo, zezlátlo a bylo pružené. Až usoudíte, že je upečeno, vyndejte formu z trouby a na prkénku nechte minimálně 10 minut zchladnout, nožem pak objeďte okraje a vyklopte na tác. Můžete podávat doplněné vanilkovým krémem (řidší vanilkový pudink, já ho nastavuji troškou vaječného koňaku)
Poznámka k receptu na Obrácené kokosové řezy s ananasem: Nepochybně by byly hezké jednotlivé bábovičky - bohužel nemohu sehnat formičky, které by byly dole alespoň 8 cm a vyšší než mufiny Inspirace: staré číslo Apetitu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Obrácené kokosové řezy s ananasem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hosta
- Datum vložení: 08.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: 50g másla + na vymazání 50g přírodního cukru 2 lžíce rumu kolečka ananasu z konzervy brusinky (nebo kandované višně, třešně) na těsto: 100g másla 2 malá nebo 1 velké vejce 100g krupicového cukru 100g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 50g strouhaného kokosu 5 lžic mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na obrácené kokosové řezy s ananasem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Obrácené kokosové řezy s ananasem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Obrácené kokosové řezy s ananasem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|