|
Recept na Oběd z nouze 2 v 1
Recept na Oběd z nouze 2 v 1 je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Oběd z nouze 2 v 1 budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1. 1 bal. špaget, 2 PL oliv. oleje, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 luncheon meat, 1 konzerva loupaných rajčat, 1/2 ČL kari, 1/2 ČL sladké papriky, 1/2 ČL oregána, 1/2 ČL tymiánu, 1/2 ČL zelené petrželky, sůl, pepř 2. 1 bal. gnocchi, 1/2 menšího pórku, 2 zakysané smetany, sůl, pepř máslo na vymazání zapékací formy a sýr dle chuti (já dala eidam) na posypání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Oběd z nouze 2 v 1
Recept na Oběd z nouze 2 v 1: 1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, po chvíli přidáme nadrobno nakrájený česnek a na malé kostičky nakrájený luncheon meat. Osmahneme, přidáme koření (sůl, pepř, kari, papriku, oregano a tymián) a po chvilce přidáme nakrájená loupaná rajčata i s nálevem. Podusíme 10-15 min. a ke konci přidáme zelenou petrželku. Ve slané vodě uvaříme špagety dle návodu a pak je smícháme s omáčkou. Špagety s omáčkou vložíme do máslem vymazané formy a posypeme strouhaným sýrem. 2. Gnocchi uvaříme ve slané vodě dle návodu. V míse si smícháme na půlměsíčky nakrájený pórek se smetanou. Osolíme a opepříme dle chuti. Smícháme s uvařenými gnocchi a dáme do máslem vymazané zapékací formy. Posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme do trouby vyhřáté na 180°C a zapékáme cca 25-30 min. až má sýr na povrchu nazlátlou barvu. Podáváme se zeleninou. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Oběd z nouze 2 v 1: Tuto zapékací formu mám z hrnčířských trhů. Je výborná. Mohu dělat v každé části jinak ochucený pokrm.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Oběd z nouze 2 v 1, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 02.07.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 1. 1 bal. špaget, 2 PL oliv. oleje, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 luncheon meat, 1 konzerva loupaných rajčat, 1/2 ČL kari, 1/2 ČL sladké papriky, 1/2 ČL oregána, 1/2 ČL tymiánu, 1/2 ČL zelené petrželky, sůl, pepř 2. 1 bal. gnocchi, 1/2 menšího pórku, 2 zakysané smetany, sůl, pepř máslo na vymazání zapékací formy a sýr dle chuti (já dala eidam) na posypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na oběd z nouze 2 v 1,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Oběd z nouze 2 v 1 - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Oběd z nouze 2 v 1
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|