|
Recept na Norská ryba
Recept na Norská ryba je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Norská ryba budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Filety z oblíbené ryby (velmi vhodný je pangasius), 1 pórek, 4 větší mrkve, dva kelímky zakysané smetany, koření na ryby (lze také smíchat sušený česnek, pepř a tymián), sýr, citron, sůl, pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Norská ryba
Recept na Norská ryba: Filety omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme kořenící směsí, vložíme do pekáčku a pečeme asi 10-15 minut na 180 stupních. Zatím si nakrájíme pórek a mrkev nastrouháme. Potom přidáme k rybě pórek, po chvíli mrkev a vše zalijeme zakysanou smetanou. Necháme ještě asi 10 minut zapékat, na posledních 5 minut posypeme sýrem a podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo jen opečená bagetka či jiné pečivo.
Poznámka k receptu na Norská ryba: Koření na ryby lze i zcela vynechat, je to jen na vás ;-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Norská ryba, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ingrid.W (Ingrid Weissmannová)
- Datum vložení: 30.04.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Filety z oblíbené ryby (velmi vhodný je pangasius), 1 pórek, 4 větší mrkve, dva kelímky zakysané smetany, koření na ryby (lze také smíchat sušený česnek, pepř a tymián), sýr, citron, sůl, pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na norská ryba,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Norská ryba - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Norská ryba
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|