|
Recept na Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem
Recept na Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem je zařazen v kategorii moučníky - nepečené a mražené.
K přípravě Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
60 g sypkého vanilkového cappuccina + 2 dl vody nebo mléka na jeho přípravu, 20 g sypké práškové želatiny, 250 g tvarohu ve vaničce, moučkový cukr dle potřeby - asi 2 až 3 lžíce (možno i 1 vanilkový cukr), 1 vanilkový šlehačkový dezert + 3 dl studeného mléka na jeho přípravu, 1 - 2 banány, dětské a kakaové piškoty, 1 lžička oleje na vymazání formy..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem
Recept na Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem: Vanilkové cappuccino zalijeme horkou vodou nebo mlékem, zamícháme a necháme zchladnout zhruba na 55°C. Pak v něm metličkou rozpustíme želatinu a necháme opět trochu prochladnout. Ušleháme si vanilkový šlehačkový dezert a taky si prošleháme tvaroh s cukrem, přidáme do něj rozpuštěnou želatinu a nakonec už lehce vmícháme připravený šlehačkový dezert. Formu na nepečené moučníky velmi lehce vymažeme olejem, vlijeme část hmoty, rozložíme piškoty dvou barev, nakrájené banány a různě vše vrstvíme dle své fantazie. Dáme do chladničky pořádně ztuhnout, nejlépe do druhého dne. Opatrně vyklopíme, nakrájíme na řezy a na talíři dozdobíme šlehačkou, strouhanou čokoládou, toppingem a podobně. Kdo nemá tuto formu, tak připraví v dortové a krájí na řezy.
Poznámka k receptu na Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem: Ty jo nádhera!!! Luxus, to musím udělat!!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 01.02.2010
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Nepečené a mražené
- Suroviny: 60 g sypkého vanilkového cappuccina + 2 dl vody nebo mléka na jeho přípravu, 20 g sypké práškové želatiny, 250 g tvarohu ve vaničce, moučkový cukr dle potřeby - asi 2 až 3 lžíce (možno i 1 vanilkový cukr), 1 vanilkový šlehačkový dezert + 3 dl studeného mléka na jeho přípravu, 1 - 2 banány, dětské a kakaové piškoty, 1 lžička oleje na vymazání formy.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nepečený vanilkovo-cappuccinový amaroun s tvarohem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|