|
Recept na Nepečený ovocný srnčí hřbet
Recept na Nepečený ovocný srnčí hřbet je zařazen v kategorii moučníky - nepečené a mražené.
K přípravě Nepečený ovocný srnčí hřbet budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 bílky, 2 sáčky želatiny, 2 měkké tvarohy, dle chuti cukr, šťáva z 1 citronu, ovoce pokrájené - jahody, nektarinky, maliny /dle fantazie/.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nepečený ovocný srnčí hřbet
Recept na Nepečený ovocný srnčí hřbet: Bílky vyšleháme do tuha. Dva sáčky želatiny rozpustíme dle návodu. Po zahřátí a rozpuštění přidáme šťávu z citronu. Směs promícháme s předem vyšlehaným tvarohem, do něhož dle chuti zašleháme moučkový cukr. Do formy na srnčí hřbet si dáme potravinovou průhlednou folii, lehce jí namočíme. Nalijeme část tvarohové hmoty, posypeme připraveným ovocem a přelijeme zbytkem hmoty. Dáme ztuhnout do lednice. Pak pomocí folie moučník vytáneme, pokrájíme a dle chuti můžeme ještě dozdobit mátou, čokoládovou polevou a pod.
Poznámka k receptu na Nepečený ovocný srnčí hřbet: rcp se mi moc líbí
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nepečený ovocný srnčí hřbet, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fokuska
- Datum vložení: 09.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Nepečené a mražené
- Suroviny: 3 bílky, 2 sáčky želatiny, 2 měkké tvarohy, dle chuti cukr, šťáva z 1 citronu, ovoce pokrájené - jahody, nektarinky, maliny /dle fantazie/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nepečený ovocný srnčí hřbet,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nepečený ovocný srnčí hřbet - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nepečený ovocný srnčí hřbet
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|