|
Recept na Nepečené vepřové maso
Recept na Nepečené vepřové maso je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Nepečené vepřové maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 velké cibule 400 g vepřové plece nebo bůčku česnek sůl mletý kmín sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nepečené vepřové maso
Recept na Nepečené vepřové maso: Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Česnek nakrájíme na plátky, nebo necháme celé stroužky. Cibuli usmažíme na malém množství sádla do světlerůžova a k ní přidáme vepřové plecko nebo bůček nakrájený na větší kousky. Na mírném plameni pomalu opékáme, dokud cibulka trochu nezhnědne. Potom přidáme česnek, sůl a mletý kmín podle chuti. Nepatrně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Podléváme velmi málo, až vždy, když je šťáva vydušená na tuk. Až je maso měkké, tak odstraníme pokličku a dopečeme dočervena. Maso je celou dobu připravované na sporáku, nikoliv v troubě!
Poznámka k receptu na Nepečené vepřové maso: Zrovna včera bylo k obědu. Jen chci-li mít tu křupavou červenou kůžičku, dávám na chvíli do trouby nebo remosky. Přidala jsem foto - nechceš-li ho, ozvi se, smažu ho.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nepečené vepřové maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JanaB1
- Datum vložení: 26.03.2013
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 velké cibule 400 g vepřové plece nebo bůčku česnek sůl mletý kmín sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nepečené vepřové maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nepečené vepřové maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nepečené vepřové maso
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|