|
Recept na Nektarinková "zmrzlina"
Recept na Nektarinková "zmrzlina" je zařazen v kategorii moučníky - nepečené a mražené.
K přípravě Nektarinková "zmrzlina" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
7 měkkých nektarinek 1 tuba Jesenky/zahuštěná slazená smetana- 75g šťáva a nastrouhaná kůra z 1 limetky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nektarinková "zmrzlina"
Recept na Nektarinková "zmrzlina": Nektarinky opláchneme, vypeckujeme a pokud nám nevadí slupka, všechno rozmixujeme nahrubo. Přidáme Jesenku, kůru a šťávu z limetky, důkladně promícháme a nalijeme do uzavíratelné litrové krabičky. Dáme do mrazáku na 8hodin zmrznout. Během mražení je dobré alespoň 2-3krát mrznoucí směs v krabičce promíchat. Před podáváním necháme zmrzlinu v krabičce povolit 10minut při pokojové teplotě, aby se nám při servírování dobře nabírala.
Poznámka k receptu na Nektarinková "zmrzlina": Přidávám další verzi“zmrzlinového“mlsání z přebytků ovoce. Cukr jsem nedávala žádný, nektarinky byly hodně sladké. Ale každý si podle vlastních chutí může před zmrazením přisladit, nebo přikyselit. Na fotce v pozadí je kopeček jahodové zmrzliny. Konzervované jahody(400g v plechovce) bez šťávy, rozmixované a promíchané se stejnými surovinami, jako u nektarinek.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nektarinková "zmrzlina", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: individuálně
- Datum vložení: 27.01.2015
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Nepečené a mražené
- Suroviny: 7 měkkých nektarinek 1 tuba Jesenky/zahuštěná slazená smetana- 75g šťáva a nastrouhaná kůra z 1 limetky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nektarinková "zmrzlina",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nektarinková "zmrzlina" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nektarinková "zmrzlina"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|