|
Recept na Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Recept na Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g zadního hovězího, 100 g anglické slaniny, 150 g bryndzy, 3 cibule, olej, sůl, pepř, kmín, mletá červená paprika, hovězí vývar či voda, nadrobno nakrájená paprika na zdobení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Recept na Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka: Na kostky nakrájenou slaninu osmahneme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme lehce do zlatova. Přidáme hovězí maso, osolíme, opepříme a podlijeme vývarem a dusíme do té doby, než se voda vydusí. Důkladně promícháme a opět podlijeme a dusíme do té doby, než se voda vydusí. Opět důkladně promícháme, zaprášíme mletou paprikou a kmín a podlijeme vodou a dusíme do té doby, než se voda vydusí. V této fázi už by mělo být maso měkké. Opět důkladně promícháme, a podlijeme vodou, uvedeme do varu, lehce provaříme a přidáme bryndzu. Tou guláš zahustíme a dochutíme. Podaváme s haluškami a zdobíme na kostičky nakrájenou paprikou a zbytkem bryndzy.
Poznámka k receptu na Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka: Tento guláš je nejslovenštější guláš ze všech slovenských gulášů, co jich na internetu je.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 19.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 g zadního hovězího, 100 g anglické slaniny, 150 g bryndzy, 3 cibule, olej, sůl, pepř, kmín, mletá červená paprika, hovězí vývar či voda, nadrobno nakrájená paprika na zdobení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nejopravdovější slovenský guláš od evosheeka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|