|
Recept na Naše rumunská sarma
Recept na Naše rumunská sarma je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Naše rumunská sarma budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg kysaného zelí celé listy, 500 g míchaného mletého masa, 1 cibule, 80g rýže, 500 ml masový vývar, 2-3 lžíce rajčatové pasty(nemusí být) ja jsem nedala, sůl, pepř, olej, bobkový list..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Naše rumunská sarma
Recept na Naše rumunská sarma: Na pánvi s trochou oleje osmažíme cibuli, přidáme rýži s mletým masem, sůl, pepř, asi 5-7 minut osmahneme. Sundáme a zamícháme vejce, ochutíme pepřem, solí. Směs klademe na kyselé zelné listy(ty by měly být velikosti dlaně), smotáme do válečku. Nandáme jednu vedle druhé do kastrolu a zalejeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatovou pastu. Vařené je to, když je vařená ryže a zelí je měkké.
Poznámka k receptu na Naše rumunská sarma: Receptů na sarmu je hodně, je to náš recept v Rumunsku, každy ji vaři jinak. Příště nafotím celý postup.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Naše rumunská sarma, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Betina (Bětule)
- Datum vložení: 19.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 kg kysaného zelí celé listy, 500 g míchaného mletého masa, 1 cibule, 80g rýže, 500 ml masový vývar, 2-3 lžíce rajčatové pasty(nemusí být) ja jsem nedala, sůl, pepř, olej, bobkový list.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na naše rumunská sarma,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Naše rumunská sarma - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Naše rumunská sarma
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|