|
Recept na Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Recept na Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem je zařazen v kategorii sýry.
K přípravě Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 ks hermelínu - po 2 paprikových, bylinkových, s pepřem, smetanové 2 balíčky Pikant fix nebo Labeto (složení je totéž) polovina sáčku koriandru 30 kuliček hořčičného semínka 10 kuliček nového koření 20 kuliček barevného pepře 10 ks hřebíčku 2 ks bobkového listu 1 lžička tymiánu snítka rozmarýnu - lze vynechat špetka libečku - lze bynechat snítka máty - lze vynechat špetka meduňky - lze vynechat 300 ml octa 500 g červeného rybízu (lze zkombinovat půl napůl i s bílým), lze zcela nahradit nebo i kombinovat s brusinkami jak sušenými, tak i kompotovanými 20 ks kuliček hroznového vína - můžeme zkombinovat 10 kuliček zeleného a 10 kuliček červeného vína) Vody celkem 3 litry. Kuličky zas až tak přesně nepočítám, pouze pro potřeby receptu jsem spočítala..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Recept na Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem: Nálev: Do hrnce vysypu oba sáčky, přidám ocet, 2 litry vody a pečlivě rozmíchám, povařím asi 3 minuty, pak přidám výše jmenované koření a bylinky a sůl, cukr dle chuti - jak to chutná vám a doplním na 3 litry. Svařím asi 5 min. a odložím, hlavně nechám vychladnout!!!!! Do sklenic poskládáme rybíz, hroznové víno a hermelíny nakrájené na kostky a zalejeme nálevem - musí být studený!!! Zaděláme víčkem nebo celofánem atd. a necháme při pokojové teplotě rozležet - minimálně 14 dní (prý je skvělý po 3 nedělích - u nás to bohužel tak dlouho nikdy nevydrželo, obvykle po 10 dnech bere za své). A pokud si dáme práci s vrstvením sýrů, rybízu vína - navrch bylinky - vypadá to nádherně barevně a jako dárek naprosto nemá chybu. Pokud zbyde nálev, určitě nevylévat, nemá se na něm,co zkazit a můžeme jej použít na jakékoli konzervování.
Poznámka k receptu na Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem: Stahuji si sem své recepty z vedlejšího webu. Takže ano, tento recept je můj i na Receptech.cz. Fotografii momentálně po ruce nemám, ale jelikož to dělám velmi často, doplním, nebo může přidat kdokoli.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 01.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sýry
- Suroviny: 8 ks hermelínu - po 2 paprikových, bylinkových, s pepřem, smetanové 2 balíčky Pikant fix nebo Labeto (složení je totéž) polovina sáčku koriandru 30 kuliček hořčičného semínka 10 kuliček nového koření 20 kuliček barevného pepře 10 ks hřebíčku 2 ks bobkového listu 1 lžička tymiánu snítka rozmarýnu - lze vynechat špetka libečku - lze bynechat snítka máty - lze vynechat špetka meduňky - lze vynechat 300 ml octa 500 g červeného rybízu (lze zkombinovat půl napůl i s bílým), lze zcela nahradit nebo i kombinovat s brusinkami jak sušenými, tak i kompotovanými 20 ks kuliček hroznového vína - můžeme zkombinovat 10 kuliček zeleného a 10 kuliček červeného vína) Vody celkem 3 litry. Kuličky zas až tak přesně nepočítám, pouze pro potřeby receptu jsem spočítala.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|