|
Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony
Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g hovězích(nebo vepřových) jater, 1 velká cibule, čerstvý zázvor(tak 4 cm), 4 stroužky česneku, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce sojové omáčky, 4 větší žampiony(i víc), solamyl, olivový olej, 1 lžička mleté papriky, pepř, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony
Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony: Uděláme si v misce hmotu na naložení-dáme několik lžic olivového oleje, rozmačkaný česnek, nastrouhaný zázvor, citronovou šťávu, papriku, sojovou omáčku, pepř a sůl, všechno promícháme. Játra si nakrájíme na plátky a vložíme do směsi, kde je necháme nejméně hodinu a obracíme je. Zatím si nakrájíme cibuli na proužky a žampiony na plátky, pak vyndáme játra ze směsi, obalíme je v solamylu, na pánev(dělala jsem na grilovací pánvi) si dáme trochu olivového oleje, připravenou cibuli a když začne růžovět přidáme plátky jater, které několikrát během smažení na plno, obrátíme, asi v polovině smažení přidáme připravené žampiony, hotová játra vyndáme na talíře a se zbylé směsi po naložení uděláme šťávu, přidáme do ní vodu(kolik chceme šťávy), 1 lžíci Solamylu a sůl, promícháme, vlijeme k cibuli se žampionama a převaříme.
Poznámka k receptu na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony: Už dávno mám recept podobného ražení, ale tentokrát jsem se ho nedržela zcela a improvizovala jsem. S hranolkama a tatarkou to byl výborný oběd!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 22.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 g hovězích(nebo vepřových) jater, 1 velká cibule, čerstvý zázvor(tak 4 cm), 4 stroužky česneku, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce sojové omáčky, 4 větší žampiony(i víc), solamyl, olivový olej, 1 lžička mleté papriky, pepř, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|