RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony, recepty Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony, Naložená, hovězí, játra, čerstvým, zázvorem, ža


Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony

Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g hovězích(nebo vepřových) jater, 1 velká cibule, čerstvý zázvor(tak 4 cm), 4 stroužky česneku, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce sojové omáčky, 4 větší žampiony(i víc), solamyl, olivový olej, 1 lžička mleté papriky, pepř, sůl..

Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony
Zvětšit obrázek

Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony

Recept na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony:
Uděláme si v misce hmotu na naložení-dáme několik lžic olivového oleje, rozmačkaný česnek, nastrouhaný zázvor, citronovou šťávu, papriku, sojovou omáčku, pepř a sůl, všechno promícháme. Játra si nakrájíme na plátky a vložíme do směsi, kde je necháme nejméně hodinu a obracíme je. Zatím si nakrájíme cibuli na proužky a žampiony na plátky, pak vyndáme játra ze směsi, obalíme je v solamylu, na pánev(dělala jsem na grilovací pánvi) si dáme trochu olivového oleje, připravenou cibuli a když začne růžovět přidáme plátky jater, které několikrát během smažení na plno, obrátíme, asi v polovině smažení přidáme připravené žampiony, hotová játra vyndáme na talíře a se zbylé směsi po naložení uděláme šťávu, přidáme do ní vodu(kolik chceme šťávy), 1 lžíci Solamylu a sůl, promícháme, vlijeme k cibuli se žampionama a převaříme.

Poznámka k receptu na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony:
Už dávno mám recept podobného ražení, ale tentokrát jsem se ho nedržela zcela a improvizovala jsem. S hranolkama a tatarkou to byl výborný oběd!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 22.11.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 500 g hovězích(nebo vepřových) jater, 1 velká cibule, čerstvý zázvor(tak 4 cm), 4 stroužky česneku, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce sojové omáčky, 4 větší žampiony(i víc), solamyl, olivový olej, 1 lžička mleté papriky, pepř, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist