|
Recept na Nákyp z růžičkové kapusty
Recept na Nákyp z růžičkové kapusty je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Nákyp z růžičkové kapusty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 špetka muškátováho oříšku, 1 špetka soli, 1 špetka černého mletého pepře , 1 vejce, 120 g másla, 150 g sýra gouda, 1 polévková lžíce mouky hladké, 200 g mouky hladké, 300 g uzeného vařeného masa , 400 ml mléka, 800 g růžičkové kapusty na formu :1 polévková lžíce tuku, 1 polévková lžíce hladké mouky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nákyp z růžičkové kapusty
Recept na Nákyp z růžičkové kapusty: 1. Nejprve si připravte těsto : mouku prosijte na vál. 2. Uprostřed kopečku vytvořte důlek, rozklepněte do něj vejce. 3. Přidejte 100g změklého másla a dvě lžíce studené vody. 4. Vypracujte hladké těsto, které nechte v chladu přibližne 40 minut odpočinout. 5. Růžičkovou kapustu očistěte, 8 minut vařte v osolené vodě a sceďte. 6. Uzené maso nakrájejte na kostky. 7. V pánvi rozehřejte zbylé máslo, maso na něm osmahněte. 8. Poté maso poprašte 2 lžícemi mouky, promíchejte a zalijte mlékem. 9. Povařte 5 minut a ochuťte muškátem, pepřem a solí. 10. Pak vmíchejte kapustu a polovinu goudy. Krátce poduste. 11. Těsto rozválejte a vyložte jím vymazanou a vysypanou formu. 12. Přidejte směs masa a zeleniny. 13. Zapečte v troubě při 180°C. Asi 5 minut před dokončením nákyp posypte zbylým sýrem a dopečte. Ozdobte paprikou.
Poznámka k receptu na Nákyp z růžičkové kapusty: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nákyp z růžičkové kapusty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Antonie123
- Datum vložení: 11.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 1 špetka muškátováho oříšku, 1 špetka soli, 1 špetka černého mletého pepře , 1 vejce, 120 g másla, 150 g sýra gouda, 1 polévková lžíce mouky hladké, 200 g mouky hladké, 300 g uzeného vařeného masa , 400 ml mléka, 800 g růžičkové kapusty na formu :1 polévková lžíce tuku, 1 polévková lžíce hladké mouky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nákyp z růžičkové kapusty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nákyp z růžičkové kapusty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nákyp z růžičkové kapusty
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|