|
Recept na Nakládaný hermelín pro milovníky česneku
Recept na Nakládaný hermelín pro milovníky česneku je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Nakládaný hermelín pro milovníky česneku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
hermelíny /osvědčil se mi více hermelín kupovaný na váhu, krájený z bochníku, nebývá uvnitř tvarohový nebo Camembert z Lidlu - zelený 45%/ česnek olivový olej provensálské koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nakládaný hermelín pro milovníky česneku
Recept na Nakládaný hermelín pro milovníky česneku: Hermelíny nakrájím na kostičky cca 1x1 cm, česnek na tenoulinké plátečky. Do malých zavařovacích skleniček dám na dno plátky česneku, hermelín (tak 2-3 vrstvy), posypu provensálským kořením a opakuji. Vše skládám natěsno, nakonec lehce utlačím a zaleji olivovým olejem. Zavřu. Pořádně tím třepu a otáčím, aby se olej dostal do všech mezer a nebyly tam vzduchové bublinky. A schovám dozadu do lednice na týden. Méně rozhodně ne. Rodině neoznámím, že jsem ho dělala. Průběžně protřepu. Olivový olej ztratí svoji olejovou chuť, nasákne česnekem a je moc dobrý - namáčíme si do něj rohlíky. Tento recept mám dlouho od své kamarádky z Rakouska.
Poznámka k receptu na Nakládaný hermelín pro milovníky česneku: Dala jsem navíc rozmarýn a kapari, vynechal provensálské a pracovně jej nazvala "hermelínek-rozmarýnek pro Ivanku" Výše uvedený recept jsem neznala, ale protože je velmi podobný tomu mému způsobu naložení, přidala jsem fotky. A proč "pro Ivanku"? Protože to byla součást mého včerejšího pohoštění pro naši milou Isahu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nakládaný hermelín pro milovníky česneku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jaaja (Jana)
- Datum vložení: 26.11.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: hermelíny /osvědčil se mi více hermelín kupovaný na váhu, krájený z bochníku, nebývá uvnitř tvarohový nebo Camembert z Lidlu - zelený 45%/ česnek olivový olej provensálské koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nakládaný hermelín pro milovníky česneku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nakládaný hermelín pro milovníky česneku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nakládaný hermelín pro milovníky česneku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|