|
Recept na Nakládaný bůček - Pantůček
Recept na Nakládaný bůček - Pantůček je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Nakládaný bůček - Pantůček budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg libovějšího bůčku, 1 - 1,5 lžičky soli, 5x bobkový list, 1/2 lžičky celého pepře, 5 větších stroužků česneku - i více Na směs na potření po uvaření: 1 - 1,5 lžičky soli, 8 velkých stroužků česneku - i více, 1 lžička kari koření, 1 lžička mletého pepře, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička grilovacího koření, 1 lžička worcestru, možno pár kapek tabasca.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nakládaný bůček - Pantůček
Recept na Nakládaný bůček - Pantůček: Bůček vaříme se lžičkou soli, bobkovým listem, celým pepřem a česnekem zhruba hodinu. Mezitím si připravíme směs, prolisovaný česnek utřeme se solí a přidáme vše ostatní. Ještě teplý bůček potřeme směsí ze všech stran a ihned zabalíme do alobalu. Po vychladnutí dáme do chladničky na pár dní uležet, u nás vydržel v utajení 2 dny :-)) Krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem. Sůl a koření si můžeme upravit podle své chuti. Dala jsem 1 lžičku soli při vaření a 1 lžičku do směsi, ale malinko bych příště přisolila, asi spíš při vaření.
Poznámka k receptu na Nakládaný bůček - Pantůček: také ho takto dělám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nakládaný bůček - Pantůček, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 23.02.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg libovějšího bůčku, 1 - 1,5 lžičky soli, 5x bobkový list, 1/2 lžičky celého pepře, 5 větších stroužků česneku - i více Na směs na potření po uvaření: 1 - 1,5 lžičky soli, 8 velkých stroužků česneku - i více, 1 lžička kari koření, 1 lžička mletého pepře, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička grilovacího koření, 1 lžička worcestru, možno pár kapek tabasca
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nakládaný bůček - pantůček,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nakládaný bůček - Pantůček - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nakládaný bůček - Pantůček
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|