|
Recept na Nádivka do kuřete
Recept na Nádivka do kuřete je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Nádivka do kuřete budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g včerajšej veky-sendviča/slovensky/, 3 vajcia, 300 ml mlieka, 1 malá cibuľa, 1 zväzok petržlenovej vňate, 3-4 kuracie pečienky - játra, soľ, mleté čierne korenie, olej/maslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nádivka do kuřete
Recept na Nádivka do kuřete: Veku nakrájame na kocky, dáme do misy a necháme 2 hodiny voľne preschnúť. Cibuľu a petržlenovú vňať posekáme na drobno, orestujeme na oleji/masle a necháme úplne vychladnúť. Vajcia rozdelíme na žltky a bielky. Zltky rozšľaháme v mlieku so soľou a zalejeme kocky veky. Po 15 minútach pridáme orestovanú cibuľu s petržlenom, aj olejom a naškriabanou kuracou pečeňou. Zmes okoreníme mletým čiernym korením a z ľahka premiešame a opatrne vmiešame tuhý sneh ušľahaný z bielkov. Pripravenou plnkou plníme kura do brušnej dutiny a pod kožu. Plnku môžeme upiecť aj samotnú zvlášť a podávať ako prílohu, po nakrájaní, obyčajne na kocky, ale aj iné tvary.
Poznámka k receptu na Nádivka do kuřete: Zdroj: Rodinný recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nádivka do kuřete, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 27.12.2010
- Počet porcí: 1 dávka
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 400 g včerajšej veky-sendviča/slovensky/, 3 vajcia, 300 ml mlieka, 1 malá cibuľa, 1 zväzok petržlenovej vňate, 3-4 kuracie pečienky - játra, soľ, mleté čierne korenie, olej/maslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nádivka do kuřete,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nádivka do kuřete - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nádivka do kuřete
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|