|
Recept na Mšenské mleté bylinkové šišky
Recept na Mšenské mleté bylinkové šišky je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Mšenské mleté bylinkové šišky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g kvalitního mletého masa – půl na půl vepřové a hovězí 2 vejce 1 kapie, 1/2 cibule Malá sklenička žampionů ve slaném nálevu, propláchnutých a nasekaných na kousky (200 g) 2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru Čerstvé bylinky dle volby, např.: bazalka, pažitka, saturejka, libeček, tymián, majoránka - rozsekané 4 stroužky pikantního česneku v chilli nálevu (Kaufland) - prolisované Špetka kurkumy, citronového pepře a uzené papriky, sůl dle chuti (sůl až na konec, koření a bylinky jsou výrazné) Strouhanka na zahuštění olej, půlka citronu Vyhřátá trouba na 250 °C.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mšenské mleté bylinkové šišky
Recept na Mšenské mleté bylinkové šišky: Veškeré suroviny smícháme, dochutíme dle sebe a necháme hodinu odležet, aby se chutě propojily. Pak případně ještě dosolíme, vlhkýma rukama vytvarujeme šišky a pevně zavineme do alobalu, který jsme předem potřeli olejem. Pečeme na 200°C asi 60 minut – řídíme se vlastní troubou. Prořízneme alobal a necháme asi 15 min.dopéci do zhnědnutí kůrčičky – zakápneme malinko olejem Pokapeme citronem a podáváme se zeleninovými saláty. Výborné i studené, stačí jen chléb, kysaná okurka, červené zelí, červená řepa apod. Samozřejmě jsou vhodné i brambory.
Poznámka k receptu na Mšenské mleté bylinkové šišky: to se ti povedlo, těstovinko
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mšenské mleté bylinkové šišky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 06.10.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g kvalitního mletého masa – půl na půl vepřové a hovězí 2 vejce 1 kapie, 1/2 cibule Malá sklenička žampionů ve slaném nálevu, propláchnutých a nasekaných na kousky (200 g) 2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru Čerstvé bylinky dle volby, např.: bazalka, pažitka, saturejka, libeček, tymián, majoránka - rozsekané 4 stroužky pikantního česneku v chilli nálevu (Kaufland) - prolisované Špetka kurkumy, citronového pepře a uzené papriky, sůl dle chuti (sůl až na konec, koření a bylinky jsou výrazné) Strouhanka na zahuštění olej, půlka citronu Vyhřátá trouba na 250 °C
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mšenské mleté bylinkové šišky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mšenské mleté bylinkové šišky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mšenské mleté bylinkové šišky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|