|
Recept na Mramorovaná pánská "buchta"
Recept na Mramorovaná pánská "buchta" je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Mramorovaná pánská "buchta" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Jelita + jitrnice - množství podle počtu strávníků, kysané zelí, česnek, případně strouhaná houska, sádlo..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mramorovaná pánská "buchta"
Recept na Mramorovaná pánská "buchta": Vymačkáme zvlášť jitrnice a jelita, rozmačkáme vidličkou, pokud jsou hodně masové, zahustíme trochu strouhankou. Pekáček vymažeme sádlem, kysané zelí trochu vymačkáme a překrájíme, oloupeme větší množství česnekových stroužků. A klademe do pekáče střídavě oba prejty a zelí. Nakonec trochu projedeme špejlí, aby se vše mramorově promíchalo. Podle chuti zastrkáme do pokrmu česnekové stroužky - evokují mandličky ;-) a upečeme. K tomu chleba, pivo a případně kamarádi.
Poznámka k receptu na Mramorovaná pánská "buchta": Recept jsem měla na jiných stránkách několik let, smazala jsem ho před časem a dávám sem. Letos jsem ještě nepekla, chystám se příští týden, ale při čtení komentářů u receptu pro Magdalenku jsem si řekla, že ho uveřejním dřív a zatím bez fotky. Pokud někdo upeče dřív a dá fotku, budu jen ráda :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mramorovaná pánská "buchta", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 01.05.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Jelita + jitrnice - množství podle počtu strávníků, kysané zelí, česnek, případně strouhaná houska, sádlo.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mramorovaná pánská "buchta",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mramorovaná pánská "buchta" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mramorovaná pánská "buchta"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|