Recept na Mořské ragú
Recept na Mořské ragú je zařazen v kategorii mořské plody.
K přípravě Mořské ragú budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250g mořského koktejlu ( krevety, mušle, kalamáry, chobotnice ...) 2 řapíky celeru 1 cibule 3 stroužky česneku 200ml smetany na vaření ( může se použít i zakysaná) 100g zeleného hrášku špetka kurkumy nebo šafránu 1PL sekaného kopru 100ml bílého suchého vína 150ml kuřecího vývaru 2KL škrobu sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mořské ragú
Recept na Mořské ragú: Na oleji si zesklovatíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené řapíky celeru a chvilku společné opékáme. Zalijeme vínem a necháme odpařit. Poté si rozmícháme vývar se škrobem a kurkumou nebo šafránem a přilijeme ke směsi. Necháme pozvolna zhoustnout a vložíme mořské plody a hrášek s posekaným česnekem. Vaříme cca 5 minut a vlijeme smetanu, dochutíme solí, do pokrmu vsypeme posekaný kopr a prohřejeme.
Poznámka k receptu na Mořské ragú: Inspirovano časopisem Apetit, poupraveno a přizpůsobeno naší chuti
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mořské ragú, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 12.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mořské plody
- Suroviny: 250g mořského koktejlu ( krevety, mušle, kalamáry, chobotnice ...) 2 řapíky celeru 1 cibule 3 stroužky česneku 200ml smetany na vaření ( může se použít i zakysaná) 100g zeleného hrášku špetka kurkumy nebo šafránu 1PL sekaného kopru 100ml bílého suchého vína 150ml kuřecího vývaru 2KL škrobu sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mořské ragú,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mořské ragú - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mořské ragú
|
|