|
Recept na Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak
Recept na Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřového plecka 2 velké cibule 8 stroužků česneku 2 kl celého kmínu 2 pl oleje,nebo 1 pl sádla ½ kl soli ¼ kl mletého pepře 100 ml Rulandského bílého vína pl= polévková lžíce kl=kávová lžička.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak
Recept na Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak: Maso opláchneme, osušíme, tučnější části trochu odřežeme a pokrájíme na drobné kostičky. Ostatní maso nařežeme na kousky cca 7x7cm. Cibuli pokrájíme nadrobno, česnek na půlplátky. Do rozehřátého papiňáku dáme na tuk kmín a kostičky tučnějšího masa a necháme mírně osmažit. Přidáme maso, cibuli a česnek a necháme maso zatáhnout. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a hrnec uzavřeme. Od doby varu na slabém plameni dusíme 25minut. Po ochlazení hrnec oteveřeme, obsah hrnce přemístíme do vhodného pekáčku a nejlépe pod grilem chvilku zapečeme na hezkou zlatavou barvičku. Podáváme se šťouchanými bramborami, přelité výpekem+kyselý okurek. Hodí se také zelí a kynutý,či bramborový knedlík.
Poznámka k receptu na Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak: Měla jsem obě verze:-)Okurky jsem připravila podle receptu od Světlany.Pochutnáváme si na nich každý rok. http://www.toprecepty.cz/recept/5971-okurky-v-horc...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 14.02.2013
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřového plecka 2 velké cibule 8 stroužků česneku 2 kl celého kmínu 2 pl oleje,nebo 1 pl sádla ½ kl soli ¼ kl mletého pepře 100 ml Rulandského bílého vína pl= polévková lžíce kl=kávová lžička
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moravský vrabec rychle a chutně zase jinak,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moravský vrabec rychle a chutně zase jinak
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|