|
Recept na Moje verze Kari
Recept na Moje verze Kari je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Moje verze Kari budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 plechovka cervenych fazoli ve vode, 1 plechovka nalozenych rajcat v protlaku, smes zeleniny dle uvazeni (rajce, lilek, cuketa, cibule, paprika....), koreni na Kari Mild, cukr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Moje verze Kari
Recept na Moje verze Kari: Proplachnute fazole a plechovku rajcat prohrejeme a zredukujeme rajcatovou omacku o cca 1/3. Pridame cukr, aby se zvyraznila chut rajcat, a vrchovatou lzici koreni Kari Mild. Ostatni zeleninu muzeme bud pridat rovnou do hrnce a nechat zmeknout, nebo nakrajet na vetsi kusy a dat je na cca 20-30 minut do trouby. Na konec vse smichame dohromady, dame do maleho pekacku a jeste cca 15 minut dame do trouby vyhrate na 180 stupnu (nemusi byt) a podavame s kuskusem nebo pecivem. Pridala jsem i sojove maso - baleni nudlicek uvarenych s kostkou zeleninoveho bujonu, sojovkou a koreni Kari Mild.
Poznámka k receptu na Moje verze Kari: Luci bomba!!. Sice nevím, jak je myšlená ta "haluz", ale asi dobře, co?
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moje verze Kari, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucasinka (Lucie Kubikova)
- Datum vložení: 11.05.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 plechovka cervenych fazoli ve vode, 1 plechovka nalozenych rajcat v protlaku, smes zeleniny dle uvazeni (rajce, lilek, cuketa, cibule, paprika....), koreni na Kari Mild, cukr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moje verze kari,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moje verze Kari - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moje verze Kari
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|