|
Recept na Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka)
Recept na Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka) je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2,5 kg dobrej kapusty (sudovej z trhu), 500 g bravčového stehna, 250 g bôčika s kosťami, 250 g hovädzieho močingu, 250 g teľacieho pliecka, 300 g údenej krkovičky, 4-5 klobás zapekačiek, 4-5 dobrých údených klobás (maďarská, dulajka, gombasecká...), 3-4 pl vopred namočených sušených húb, 3 feferónky, 5 strúčikov cesnaku, 4 husté kyslé smotany.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka)
Recept na Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka): Do veľkého hrnca dáme trochu premytú a pokrájanú kapustu, nepokrájané mäso a klobásy, feferónky a zalejeme 1 a 1/2-2 litrami vody. Varíme na slabom plameni najmenej 3 hodiny. Občas premiešame, aby sa mäso a klobásy rozpadli na menšie kusy. Keď je mäso mäkké, vyberieme z hrnca kosti z bôčika a 15 - 20 minút pred koncom pridáme namočené huby. Nakoniec primiešame prelisovaný cesnak. Nezahusťujeme! Na tanieri pridáme ku kapustnici kôpku smotany. Podávame s celozrnným chlebom. Kapustnica je tým lepšia, čím viac sa zohrieva. Fotku hrnca som pridala až po nájazde mojej rodiny...
Poznámka k receptu na Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka): jitka puri: dobre si urobila, ďakujrm za nápad
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 28.02.2011
- Počet porcí: 8-10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 2,5 kg dobrej kapusty (sudovej z trhu), 500 g bravčového stehna, 250 g bôčika s kosťami, 250 g hovädzieho močingu, 250 g teľacieho pliecka, 300 g údenej krkovičky, 4-5 klobás zapekačiek, 4-5 dobrých údených klobás (maďarská, dulajka, gombasecká...), 3-4 pl vopred namočených sušených húb, 3 feferónky, 5 strúčikov cesnaku, 4 husté kyslé smotany
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moje silvestrovská kapustnica (zelňačka),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|