|
Recept na Mleté maso pod bramborovou kaší
Recept na Mleté maso pod bramborovou kaší je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Mleté maso pod bramborovou kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
suroviny na bramborovou kaši (brambory, máslo, mléko) 500g mletého masa sůl, pepř, jakékoliv bylinky, co má kdo rád máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mleté maso pod bramborovou kaší
Recept na Mleté maso pod bramborovou kaší: Bramborovou kaši udělejte dle běžného postupu, jak jste zvyklí (+-4 porce), jen dejte méně mléka, kaše by měla být hodně hustá. Mleté maso osmahneme na oleji, osolíme, opepříme a přidáme dle své chuti jakékoliv bylinky. Poloviny br.kaše dáme do máslem vymazaného pekáčku, na to všechno mleté maso a nakonec zbytek br.kaše. Pečeme zhruba 20 min při 160°C. Do receptu správně ještě patří mrkev, hrášek atd. Nám to ale chutná jen takhle. Nicméně možná by šel přidat i sýr, cibule atd. Párkrát jsem do br. kaše také přimíchala trochu pažitky.
Poznámka k receptu na Mleté maso pod bramborovou kaší: Určitě vyzkouším.Vypadá to lákavě.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mleté maso pod bramborovou kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: gabi.gabi
- Datum vložení: 15.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: suroviny na bramborovou kaši (brambory, máslo, mléko) 500g mletého masa sůl, pepř, jakékoliv bylinky, co má kdo rád máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mleté maso pod bramborovou kaší,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mleté maso pod bramborovou kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mleté maso pod bramborovou kaší
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|