Recept na Mléčná rýže s pekanovými ořechy
Recept na Mléčná rýže s pekanovými ořechy je zařazen v kategorii sladká jídla.
K přípravě Mléčná rýže s pekanovými ořechy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100g kulatozrnné rýže natural 400ml obilného mléka OvesMilk TopNatur (sušený nápoj + voda dle návodu) 12 pekanových ořechů javorový sirup.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mléčná rýže s pekanovými ořechy
Recept na Mléčná rýže s pekanovými ořechy: Rýži si předem namočíme (já máčím minimálně 12hod, ale lepší je 24hod). Poté rýži scedíme. Mléko přivedeme k varu a přidáme rýži. Na mírném plameni vaříme dokud není rýže měkká. Musíme míchat, jelikož má rýže tendence se připalovat, ale nesmíme míchat nijak zuřivě, abychom si nevyháněli teplo. Jakmile je rýže uvařená a máme kašovitou konzistenci, můžeme stáhnout z plamene, posypeme hrubě nasekanými ořechy a lehce zakápneme sirupem. Používám kulatozrnnou rýži natural (přírodní nebroušená a neleštěná rýže). Pokud se předem nenamočí, u sporáku můžeme stát až 1hod. Namočená rýže je hotová za 25-30min.
Poznámka k receptu na Mléčná rýže s pekanovými ořechy: http://dlabemezdrave.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mléčná rýže s pekanovými ořechy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: DlabemeZdrave (Mishka)
- Datum vložení: 21.03.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sladká jídla
- Suroviny: 100g kulatozrnné rýže natural 400ml obilného mléka OvesMilk TopNatur (sušený nápoj + voda dle návodu) 12 pekanových ořechů javorový sirup
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mléčná rýže s pekanovými ořechy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mléčná rýže s pekanovými ořechy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mléčná rýže s pekanovými ořechy
|
|