|
Recept na Milanske hovězí řízky
Recept na Milanske hovězí řízky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Milanske hovězí řízky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 - 1000 g kvalitneho hovadzieho masa 1 cibula 4-5 PL oleja 20 g hladkej muky 3-4 struciky cesnaku 20 g paradajkoveho pretlaku 100 g sampinonov ( cerstvych) 30 g masla 1-2 PL medu 100 ml cerveneho vina 250 ml vyvaru sol, korenie príloha: cestoviny (spiralky, kolienka, penne atd) struhany syr cerstve bylinky ( petrzlen alebo pazitka, koriander...).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Milanske hovězí řízky
Recept na Milanske hovězí řízky: Maso najkrajame na hrubsie platy. Jemne obalime v muke a na rozpalenom oleji prudko opecieme z oboch stran. Odlozime ho bokom. Vo vypeku opecieme cibulu nakrajanu na rezance a po chvili pridame aj cesnak nakrajany na platky. Orestujeme. Davame pozor, lebo cesnak ma tendenciu rychlo prihoriet a potom je horky. Vratime maso spat do panvice. Ak nemame hlboku panvicu s pokryvkou, prelozime orestovanu cibulu cesnakom do kastrola, pridame orestovane platky masa, paradajkovy pretlak, pokrajane sampinony. Ochutime solou, korenim, podlejeme asi polovicou vyvaru a prikryte dusime na malom ohni minimalne 1 a pol hodiny. Pocas dusenia podlievame malym mnozstvom vyvaru. Potom maso odkryjeme, podlejeme vinom a varime odkryte este asi 20-30 minut. Alkohol sa odpari a stava sa zredukuje. Maso vyberieme a ponornym mixerom stavu rozmixujeme. Ja som este po rozmixovani aj precedila cez sito. Omacka bola dokonala, bez jedinej hrcky. Maso vratime do omacky, pridame med, maslo a nechame ete raz zovriet. Odstavime z tepla. Podavame s cestovinami, ktore bohato posypeme struhanym syrom a cerstvymi bylinkami.
Poznámka k receptu na Milanske hovězí řízky: http://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/2013/05/mila...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Milanske hovězí řízky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: adkas
- Datum vložení: 30.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 800 - 1000 g kvalitneho hovadzieho masa 1 cibula 4-5 PL oleja 20 g hladkej muky 3-4 struciky cesnaku 20 g paradajkoveho pretlaku 100 g sampinonov ( cerstvych) 30 g masla 1-2 PL medu 100 ml cerveneho vina 250 ml vyvaru sol, korenie príloha: cestoviny (spiralky, kolienka, penne atd) struhany syr cerstve bylinky ( petrzlen alebo pazitka, koriander...)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na milanske hovězí řízky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Milanske hovězí řízky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Milanske hovězí řízky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|