|
Recept na Medvědí tlapy s bramborem a batátou
Recept na Medvědí tlapy s bramborem a batátou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Medvědí tlapy s bramborem a batátou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřového, 4 plátky sýra, 4 plátky šunky, 100 g vlašského nebo pařížského salátu, plnotučná hořčice, pepř, sůl a citrónová šťáva, strouhanka, hladká mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Medvědí tlapy s bramborem a batátou
Recept na Medvědí tlapy s bramborem a batátou: Plátky vepřového masa rozkrojíme tak, abychom vytvořili kapsu, kterou budeme nadívat. Takto upravené maso naklepeme, opepříme a prosolíme. Kapsu naplníme plátkem sýra, šunky a hrudkou vlašského nebo pařížského salátu. Uzavřeme špejlí nebo párátkem. Obalíme v hladké mouce a nakonec ve vejcích, do kterých jsme přidali hořčici, sůl, pepř a citr. šťávu. Poté obalíme ve strouhance a zvolna smažíme na oleji. Oloupané brambory jsem dal vařit do osolené vody. V polovině vaření jsem přidal nakrájenou batatu. Přílohu jsem scedil a podával.
Poznámka k receptu na Medvědí tlapy s bramborem a batátou: Líbí se mi
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Medvědí tlapy s bramborem a batátou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 27.07.2014
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky vepřového, 4 plátky sýra, 4 plátky šunky, 100 g vlašského nebo pařížského salátu, plnotučná hořčice, pepř, sůl a citrónová šťáva, strouhanka, hladká mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na medvědí tlapy s bramborem a batátou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Medvědí tlapy s bramborem a batátou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Medvědí tlapy s bramborem a batátou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|