|
Recept na Medová krkovička v pivním kabátku
Recept na Medová krkovička v pivním kabátku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Medová krkovička v pivním kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 pěkné plátky krkovičky, na marinádu lžíci sojové omáčky, 1-2 lžičky medu, 2-4 stroužky česneku (podle velikosti), troška soli, mletý pepř, tuk na smažení Těstíčko: 2 vejce, pivo, polohrubá mouka, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Medová krkovička v pivním kabátku
Recept na Medová krkovička v pivním kabátku: Připravíme si marinádu smícháním všech surovin. Solíme raději méně (sojovka je slaná), česnek přidáme rozetřený. Plátky marinádou potřeme, naskládáme na sebe a dáme na pár hodin (nebo přes noc) do lednice. Rozšleháme vejce s pivem, osolíme a vmícháme tolik mouky, až vznikne těstíčko, hustší než na palačinky. (Je třeba, aby z masa při smažení nesteklo.) Rozehřejeme tuk, plátky masa nejdříve obalíme jen v polohrubé mouce, pak v těstíčku a v tuku je pomalu z obou stran osmažíme.
Poznámka k receptu na Medová krkovička v pivním kabátku: a medova marinafu taktez na vsechny druhy masa je vynikajici nechat maso odlezet a pak jen prirodne a ma vynikajici chut sladko cesnekovou trochu pik , zalezi na kombinaci
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Medová krkovička v pivním kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 17.10.2010
- Počet porcí: 1-2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 pěkné plátky krkovičky, na marinádu lžíci sojové omáčky, 1-2 lžičky medu, 2-4 stroužky česneku (podle velikosti), troška soli, mletý pepř, tuk na smažení Těstíčko: 2 vejce, pivo, polohrubá mouka, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na medová krkovička v pivním kabátku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Medová krkovička v pivním kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Medová krkovička v pivním kabátku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|