|
Recept na Medailonky v krustě s chřestem
Recept na Medailonky v krustě s chřestem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Medailonky v krustě s chřestem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4-5 medailonků z vepřové panenky (cca 3cm) sůl, pepř Na krustu: 4 bílé toastové chleby zbavené kůrky čerstvá petrželka, bazalka a šalvěj cca 50g nastrouhaného parmazánu 2PL zakysané smetany pomeančový nebo citronový pepř sůl Na přípravu chřestu: bílý chřest, oloupaný a zbavený dřevnatých konců 2 pomeranče sůl, špetka cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Medailonky v krustě s chřestem
Recept na Medailonky v krustě s chřestem: Nejprve si připravíme směs na krustu. Toastový chleba a bylinky dáme do mixéru a rozmixujeme je na jemnou sypkou směs. Přidáme parmazán, pomerančový pepř a zakysanou smetanu a smícháme v hustší pastu. Chřest dáme vařit do vody, kterou osolíme, trošku osladíme a přilijeme do ní přecezenou šťávu ze dvou pomerančů. Vaříme zhruba 15 minut. Troubu si zahřejeme na 250C. Medailonky osolíme, opepříme a opečeme krátce zprudka na rozpáleném oleji. Z každé strany max. 2 minuty. Vyjmeme je a dáme do pekáčku, na každý navršíme pastu a trochu přimáčkneme. Dáme do rozpálené trouby na max. 10 minut, poslední 2 minuty přepneme na gril a opečeme zvrchu krustu. Pánev s výpekem zahřejeme, přilijeme tekutinu z chřestu ( chřest uchováme v teple), provaříme, můžeme přilít asi 100ml silného vývaru a nakonec zahustíme studeným máslem utřeným s trouchou mouky. Dochutíme.
Poznámka k receptu na Medailonky v krustě s chřestem: HankaCh:, plotna: Hani, Jani děkuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Medailonky v krustě s chřestem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea (Andrea)
- Datum vložení: 12.12.2012
- Počet porcí: na 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4-5 medailonků z vepřové panenky (cca 3cm) sůl, pepř Na krustu: 4 bílé toastové chleby zbavené kůrky čerstvá petrželka, bazalka a šalvěj cca 50g nastrouhaného parmazánu 2PL zakysané smetany pomeančový nebo citronový pepř sůl Na přípravu chřestu: bílý chřest, oloupaný a zbavený dřevnatých konců 2 pomeranče sůl, špetka cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na medailonky v krustě s chřestem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Medailonky v krustě s chřestem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Medailonky v krustě s chřestem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|