RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku, recepty Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku, Masovo-zeleninové"šišečky"v, anglickém, kabátku


Recept na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku

Recept na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500g mletého masa mix 11 plátků z vyšší anglické slaniny 1,5dl hrnek nastrouhaného loveckého salámu 1,5dl hrnek oloupané nastrouhané cukety 1 větší mrkev 2 větší cibule 3 větší stroužky česneku 1 vejce 2 PL solamylu 3 PL strouhanky 1 větší rajče 3/4 kostky zeleninového bujonu 1 dl vody sůl,mletý pepř.

Masovo-zeleninové
Zvětšit obrázek

Recept na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku

Recept na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku:
1 cibuli si nakrájíme nahrubo a odložíme bokem. 2 cibuli si nakrájíme nadrobno,očistěnou mrkev nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle, očistěnou, dužiny a jader zbavenou cuketu si také na jemném slzičkovém struhadle nastrouháme a lovecký salám zbavený slupky si nastrouháme nahrubo. Do velké mísy dáme maso mix, přidáme všechny nastrouhané suroviny,najemno nakrájenou cibuli,prolisovaný česnek,vejce a vše promícháme. Dále přisypeme solamyl, strouhanku, sůl, pepř, znova důkladně promícháme a necháme 10minut odpočinout. Mezitím si zapneme na rozehřátí troubu, rajče nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou, ochladíme, sloupneme a nakrájíme na drobnější kostičky. V 1dl vody si rozvaříme 3/4kostky zeleninového bujonu. Do zapékací mísy nasypeme předem přichystanou nahrubo nakrájenou cibuli a jdeme balit odpočaté maso. Odpočatou masovou směs ještě jednou důkladně promícháme, z hmoty utvoříme 10-11ks"šišek" a každou zabalíme do 1plátku anglické slaniny. Zabalené šišky rovnoměrně vedle sebe poskládáme do zapékací mísy, přikryjeme alobalem a dáme do trouby na nejvyšší výkon na 10minut péct. Poté z trouby vytáhneme, posypeme nakrájeným rajčetem, podlijeme předem připraveným deckovým zeleninovým vývarem, znovu zakryjeme alobalem a pečeme dalších 10minut stále na nejvyšší výkon trouby.Po 10minutách alobal odstraníme, 5minut odkryté dopečeme a můžeme podávat. Já jsem jako přílohu zvolila šťouchané brambory s libečkem a máslem, přelité vypečenou šťávou.

Poznámka k receptu na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku:
Chtěla jsem něco udělat z mletého masa, ale nevěděla jsem,co.Při pohledu do ledničky na"zbytky"potravin rázu-pro dva málo, pro jednoho moc mě napadla tahle verze jídla a v závěru jsme byli mile překvapeni velice dobrou chutí šťavnatého pokrmu:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 12.10.2011
  • Počet porcí: 3-4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 500g mletého masa mix 11 plátků z vyšší anglické slaniny 1,5dl hrnek nastrouhaného loveckého salámu 1,5dl hrnek oloupané nastrouhané cukety 1 větší mrkev 2 větší cibule 3 větší stroužky česneku 1 vejce 2 PL solamylu 3 PL strouhanky 1 větší rajče 3/4 kostky zeleninového bujonu 1 dl vody sůl,mletý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist