|
Recept na Maso ve vlastní šťávě
Recept na Maso ve vlastní šťávě je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Maso ve vlastní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřové (králičí) maso ořez, vepřová kůže, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maso ve vlastní šťávě
Recept na Maso ve vlastní šťávě: Do zavařovací sklenice vložíme kousek vepřové kůže, naplníme masem do 3/4 a nahoru můžeme dát opět kousek kůže (ke králičímu vložíme kousek bůčku nebo alespoň kůži s kouskem tuku) a nasypeme lžičku soli. Hrdlo sklenice i víčko otřeme alpou nebo alkoholem kvůli odmaštění. Víčka zásadně nová. Zavařujeme 2x 1 hodinu. Nesmí jít mastnota až k víčku při vaření. Takto zavařené vydrží i 2 roky.
Poznámka k receptu na Maso ve vlastní šťávě: Dá se konzumovat přímo nebo určeno k další tepelné úpravě. (Recept našich babiček)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maso ve vlastní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cvrnda (Ladislav)
- Datum vložení: 24.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: vepřové (králičí) maso ořez, vepřová kůže, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maso ve vlastní šťávě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maso ve vlastní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maso ve vlastní šťávě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|