Recept na Maso dušené ve víně s fazolkami
Recept na Maso dušené ve víně s fazolkami je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Maso dušené ve víně s fazolkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 gr vepřového masa 1 cibule, olej 1 dcl červeného vína sůl, pepř 1 PL maggi 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu hladká mouka a voda na zatření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maso dušené ve víně s fazolkami
Recept na Maso dušené ve víně s fazolkami: Vepřové maso nakrájíme na kostičky. V hrnci necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibulku, vhodíme na ni maso a počkáme až se zatáhne. Pak maso osolíme a opepříme a zalijeme vínem, dusíme doměkka a průběžně podléváme vodou. Připravíme si záklechtku: asi ve dvou dcl vody rozmícháme asi 2 PL hladké mouky a vlijeme do masa, promícháme a necháme projít varem. Až na závěr do hrnce dáme zcezené červené fazole, podle chuti dosolíme nebo můžeme ochutit maggim. Jako přílohu jsem zvolila rýži.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maso dušené ve víně s fazolkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 15.09.2010
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 gr vepřového masa 1 cibule, olej 1 dcl červeného vína sůl, pepř 1 PL maggi 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu hladká mouka a voda na zatření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maso dušené ve víně s fazolkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maso dušené ve víně s fazolkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maso dušené ve víně s fazolkami
|
|