Recept na Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou
Recept na Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 čerství pstruzi 2 lžíce hladké mouky olivový olej na smažení na marinádu: 1 hrst kopru 1 hrst bazalky 1 hrst petrželky kůra z jednoho citrónu 0,5 dcl citrónové šťávy 2 dcl olivového oleje sůl a barevný pepř podle chuti pečená zelenina: 1 cuketa 1 lilek 1 červená paprika 2 cibule 6 stroužků česneku 12 cherry rajčátek 2 lžíce olivového oleje 3 snítky oregána sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou
Recept na Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou: Ryby nejdříve důkladně omyjeme ve studené vodě. Všechny bylinky nasekáme na drobno a vsypeme do hmoždíře. Nastrouháme kůru z citrónu a přidáme k bylinkám. Zastříkneme citrónovou šťávou, zalijeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a v hmoždíři pořádně utřeme. Vzniklou marinádou pstruhy potřeme a nezapomeneme marinádu vetřít i do břišní dutiny. Necháme v lednici marinovat několik hodin - nejlépe do druhého dne. Pstruhy obalíme v hladké mouce a opečeme je z obou stran na olivovém oleji. Ještě je dáme asi na 15 minut dopéct do trouby při 200 stupních. Cuketu s lilkem nakrájíme na kolečka, posypeme solí a necháme "vyplakat". Mezitím očistíme zbylou zeleninu a nakrájíme ji na čtvrtky, česnek necháme na stroužky. Vše kromě rajčátek smícháme a pečeme při 200 stupních cca 20 minut. Na poslední 3 minutky pečení přidáme celá rajčátka.
Poznámka k receptu na Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou: dzungila: Díky, díky. Budu realizovat v sobotu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 07.02.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 čerství pstruzi 2 lžíce hladké mouky olivový olej na smažení na marinádu: 1 hrst kopru 1 hrst bazalky 1 hrst petrželky kůra z jednoho citrónu 0,5 dcl citrónové šťávy 2 dcl olivového oleje sůl a barevný pepř podle chuti pečená zelenina: 1 cuketa 1 lilek 1 červená paprika 2 cibule 6 stroužků česneku 12 cherry rajčátek 2 lžíce olivového oleje 3 snítky oregána sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou
|
|