|
Recept na Marinovaný losos na zeleném chřestu
Recept na Marinovaný losos na zeleném chřestu je zařazen v kategorii minutky.
K přípravě Marinovaný losos na zeleném chřestu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na 2 porce: Filet lososa i s kůží (210 g) 1 svazek zeleného chřestu 250 g Kousek másla Na marinádu: Špetka mletého koriandru, pepře, kmínu, rozmarýnu a nasekané 1 chilli papričky sůl, citronová šťáva z půlky citronu, trocha oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinovaný losos na zeleném chřestu
Recept na Marinovaný losos na zeleném chřestu: Nejprve si smícháme přísady do marinády. Do kůže lososa uděláme ostrým nožem několik zářezů. Pak z obou stran velmi pečlivě vetřeme marinádu a necháme alespoň hodinu odležet. Zelený chřest, pokud je čerstvý, loupat nemusíme, jen odřízneme zdřevnatělé konce. Opláchneme a nakrájíme na kousky asi po 2 cm. Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme lososa a zprudka orestujeme z obou stran. Pak plotýnku ztlumíme, vložíme kolem lososa chřest, podlijeme jen velmi malinko vodou či vývarem, aby chřest byl jen ponořený, ale neplaval, lehce osolíme, opepříme a dusíme 10 minut. Sporák vypneme a ještě necháme 5 minut dojít. Já dělala bez přílohy, ale určitě je možno brambory vařené, pečené, smažené… Zdřevnatělé konce není třeba vyhazovat, dají se použít při vaření zeleninového vývaru
Poznámka k receptu na Marinovaný losos na zeleném chřestu: Děkuji určitě udělejte, je to rychlé a výborné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinovaný losos na zeleném chřestu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 07.06.2014
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Minutky
- Suroviny: Na 2 porce: Filet lososa i s kůží (210 g) 1 svazek zeleného chřestu 250 g Kousek másla Na marinádu: Špetka mletého koriandru, pepře, kmínu, rozmarýnu a nasekané 1 chilli papričky sůl, citronová šťáva z půlky citronu, trocha oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinovaný losos na zeleném chřestu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinovaný losos na zeleném chřestu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinovaný losos na zeleném chřestu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|