|
Recept na Marinovane masko s praženymi zemiačikmi
Recept na Marinovane masko s praženymi zemiačikmi je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Marinovane masko s praženymi zemiačikmi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pol kila brav.masa-ja som dala bočik,sol,poper, vegeta,udene maso po chuti, kukurične lupienky asi 2 hrste-tie cornflakes, korenie na mlete maso, gustin asi 2polievkove lyžice,3 stručiky cesnaku, 3 plievkove lyžice bieleho jogurtu, trocha oleja,cibule 2, zemiaky podla počtu a chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinovane masko s praženymi zemiačikmi
Recept na Marinovane masko s praženymi zemiačikmi: Maso si nakrajame na menšie kusky,posypeme solou, poprom mletym, vegetou, korenim na mlete maso, nakrajanym cesnakom,nakrajanym udenym, posypeme kukuričnymi lupienkami,ktore sme trocha podrobili, pridame jogurt a gustin, olej premiešame a nechame do druheho dna v chlade v plastovej uzatvorenej nadobe. Druhy den to dame na rozpalenu panvici,sprudka opekame potom ked je to z oboch stran-zo všetkych podliat asi 1.5dcl vody a dopiec dodusit pod pokrievkou. Pražene zemiaky:zemiaky očistit nakrajat na tenke kolečka posolit,popoprit,vegeta. cibule očistit nakrajat na vačšie kusy opražit pridat zemiaky premiešane, zapekat a pomaly miešat kym nezmaknu a niesu do zlatova zapečene...
Poznámka k receptu na Marinovane masko s praženymi zemiačikmi: hmmmmm
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinovane masko s praženymi zemiačikmi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Marjanna (Marianna)
- Datum vložení: 13.05.2009
- Počet porcí: 8 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: pol kila brav.masa-ja som dala bočik,sol,poper, vegeta,udene maso po chuti, kukurične lupienky asi 2 hrste-tie cornflakes, korenie na mlete maso, gustin asi 2polievkove lyžice,3 stručiky cesnaku, 3 plievkove lyžice bieleho jogurtu, trocha oleja,cibule 2, zemiaky podla počtu a chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinovane masko s praženymi zemiačikmi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinovane masko s praženymi zemiačikmi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinovane masko s praženymi zemiačikmi
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|