|
Recept na Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové
Recept na Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 - 600 g kuřecích stehenních řízků, nebo stehenní králičí řízky. Na marinádu: 1/2 menší cibule - 30 g, 1 - 2 stroužky česneku - jemně nastrouhat, špetka máty peprné - možno vynechat, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/4 lžičky kari koření, 1/4 lžičky mleté skořice, špetka hřebíčku - mletý, nebo tlučený, 1 1/2 lžičky soli - dle potřeby, 1 3/4 lžičky octa - vše smícháme dohromady. Na trojobal hladkou mouku, 1 vejce s trochou mléka, strouhanka a olej na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové
Recept na Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové: Maso lehce naklepeme, potřeme marinádou a necháme několik hodin, nebo i do druhého dne odležet. Pak obalíme klasicky v trojobalu a smažíme.
Poznámka k receptu na Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové: Recept znám už dlouho, je ze starší kuchařky od Juliany A. Fialové. Občas tyto řízky dělám, mají zajímavou chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 30.09.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 - 600 g kuřecích stehenních řízků, nebo stehenní králičí řízky. Na marinádu: 1/2 menší cibule - 30 g, 1 - 2 stroužky česneku - jemně nastrouhat, špetka máty peprné - možno vynechat, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/4 lžičky kari koření, 1/4 lžičky mleté skořice, špetka hřebíčku - mletý, nebo tlučený, 1 1/2 lžičky soli - dle potřeby, 1 3/4 lžičky octa - vše smícháme dohromady. Na trojobal hladkou mouku, 1 vejce s trochou mléka, strouhanka a olej na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované kuřecí nebo králičí řízky dle j. a. fialové,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované kuřecí nebo králičí řízky dle J. A. Fialové
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|