Recept na Marinované kančí panenky a hřbety
Recept na Marinované kančí panenky a hřbety je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Marinované kančí panenky a hřbety budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kančí panenky 2 válečky z kančího hřbetu Na marinádu: 1/2 sklenky pomerančovo - zázvorové marmelády šťáva z 1/2 pomeranče 3PL sójové omáčky 1PL octa balsamico 6 rozdrcených kuliček jalovce 2 stroužky česneku 2PL nasekaného rozmarýnu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinované kančí panenky a hřbety
Recept na Marinované kančí panenky a hřbety: Maso si očistíme od blan a přes noc si naložíme do marinády smíchané z marmelády, pomerančové šťavy, octa, sójové omáčky, rozdrceného česneku, jalovce a rozmarýnu. Druhý den maso vyjmeme z marinády, a zprudka jej opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Přendáme do pekáčku nebo jiné vhodné nádoby, na pánev vlijeme marinádu a necháme ji probublat. Pak nalijeme pod maso a dáme na 10 min do rozpálené trouby na 220C.
Poznámka k receptu na Marinované kančí panenky a hřbety: Marinádu lze použít i u jiné zvěřiny nebo vepřového masa.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované kančí panenky a hřbety, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 06.05.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 2 kančí panenky 2 válečky z kančího hřbetu Na marinádu: 1/2 sklenky pomerančovo - zázvorové marmelády šťáva z 1/2 pomeranče 3PL sójové omáčky 1PL octa balsamico 6 rozdrcených kuliček jalovce 2 stroužky česneku 2PL nasekaného rozmarýnu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované kančí panenky a hřbety,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované kančí panenky a hřbety - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované kančí panenky a hřbety
|
|