|
Recept na Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené
Recept na Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Nejméně 6-nejvíce 10 bílků, 1 hrnek polohrubé mouky, 1 hrnek krupicového cukru, 1/2 hrnku mletých mandlí, 1 vanilkový cukr, špetka soli. krém: 250 ml mléka, 125 g másla,1 čokoládový pudink, 50 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr. na ozdobu: strouhaná čokoláda a půlky mandlí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené
Recept na Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené: Nejprve si na krém uvaříme pudik z mléka a čokoládového pudinkového prášku a dáme ho vychladit. Pak si vyšleháme bílky s cukrem a solí na hodně husto, smícháme mouku se strouhanými mandlemi a vmícháváme pomalu do sněhu. Dáme na plech s papírem na pečení, vsuneme do vyhřáté trouby, hlídáme a když těsto začne růžovět, je hotové-trvá to krátce! Necháme vychladnout, vyklopíme i s papírem, který vezmeme za dva rohy a stáhneme ho jako hada a namažeme krémem. Ten si uděláme, že vyšleháme máslo s cukrem i vanilkovým a k tomu přidáváme pomalu po lžících hustý pudink-stále šleháme, pak natřeme na upečené těsto. Nakonec si nalajnujeme do krému porce a na každou dáme půl mandle a celé řezy se posypávají strouhanou čokoládou.
Poznámka k receptu na Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené: Řezy mne inspirovaly z několika receptů a něco jsem změnila. Mandlové řezy jsou vynikající, dle mého manžela, prý jsou jako dort! Místo strouhané čokolády by šla na krém čokopoleva a můžete ho udělat z jakéhokoliv pudinku, bude krém zase jiné chuti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 28.03.2011
- Počet porcí: 1 klasický plech
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: Nejméně 6-nejvíce 10 bílků, 1 hrnek polohrubé mouky, 1 hrnek krupicového cukru, 1/2 hrnku mletých mandlí, 1 vanilkový cukr, špetka soli. krém: 250 ml mléka, 125 g másla,1 čokoládový pudink, 50 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr. na ozdobu: strouhaná čokoláda a půlky mandlí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mandlovo-bílkové hrnečkové řezy - naše oblíbené
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|