|
Recept na Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
Recept na Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - ostatní.
K přípravě Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Ingredience na základní recept: 3 uvařené bílky 110 ml vlažného mléka 35 g rostlinného oleje. Sůl, pepř případně další chuťové přísady námi oblíbené ( např. hořčice, chilli apod) Množství mléka a oleje berte jen jako orientační, i bílky jsou různě velké.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
Recept na Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků: Bílky rozsekáme najemno, vložíme do mixéru, rozmixujeme. Pak opatrně vléváme mléko, pozor na množství – jen aby vznikla hustá kaše, poté vlijeme olej, rovněž pomalu a opatrně a vymixujeme do hladka jemnou kašovitou konzistenci. Až teď ji dokořeníme dle našich představ a chutí. Tatarská omáčka vznikne, když do základního receptu přimícháme nadrobno nakrájenou kysanou okurku, sterilovanou kapii, cibuli apod. Zdroj: Diačasopis
Poznámka k receptu na Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků: Recept mmě zaujal pro svou jednoduchost a hlavně, že je z vařených bílků Má jemnou chuť a lze vymýšlet chuťové variace dle našich jazýčků
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 30.05.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Ostatní
- Suroviny: Ingredience na základní recept: 3 uvařené bílky 110 ml vlažného mléka 35 g rostlinného oleje. Sůl, pepř případně další chuťové přísady námi oblíbené ( např. hořčice, chilli apod) Množství mléka a oleje berte jen jako orientační, i bílky jsou různě velké
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|