|
Recept na Maďarské brassói (brasov)
Recept na Maďarské brassói (brasov) je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Maďarské brassói (brasov) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na 4 porce: 1kg veprove plecko, nebo kyta, sadlo, nebo olej, 1kg brambor, 1cibule zluta, 1 cibule cervena, 10 strouzku cesneku sul, pepr, majoranka, mlety kmin, sladka paprika hrst mrazeneho hrasku, pul litru vody, ci vyvaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maďarské brassói (brasov)
Recept na Maďarské brassói (brasov): Maso nakrajet na mensi kosticky a restovat na sadle. Kdyz je maso zatahle, pridat jemne pokrajenou cibuli a nasekany cesnek. Chvili spolecne michat na prudko, pridat koreni a zalit pul litrem vody. Dusit cca trictvrte hodinky bez poklicky, dokud se vsechna voda nevyvari znova na tuk. V pripade potreby, dolevat troskou vody. Cca 10 minut pred koncem varu pridat hrst hrasku. Mezitim, co se dusi maso, nakrajet brambory na stejne velke kostky jako maso a opekat je na panvi dozlatova. Ty potom smichat s hotovym masem. Maso se uplne rozpada. Podavat s volskym okem.
Poznámka k receptu na Maďarské brassói (brasov): martina33: že by o čárkách ale nee, to bude asi o receptech...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maďarské brassói (brasov), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aachje (ivana)
- Datum vložení: 02.10.2014
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: na 4 porce: 1kg veprove plecko, nebo kyta, sadlo, nebo olej, 1kg brambor, 1cibule zluta, 1 cibule cervena, 10 strouzku cesneku sul, pepr, majoranka, mlety kmin, sladka paprika hrst mrazeneho hrasku, pul litru vody, ci vyvaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maďarské brassói (brasov),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maďarské brassói (brasov) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maďarské brassói (brasov)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|