|
Recept na Lubošův vynález
Recept na Lubošův vynález je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Lubošův vynález budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g libového masa (hovězí, skvělé je dančí) 1 sklenice zeleniny Moravanka (nebo jiná pikantní nakládaná zelenina) 10 větších brambor 150g másla 1/4l smetany ke šlehání sůl, pepř 5 lžic oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lubošův vynález
Recept na Lubošův vynález: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na kostičky.Na přiměřeně velký pekáček dáme plátky másla, potom vrstvu nakrájených brambor, dále vsypeme osmahnuté maso, na ně vyklopíme obsah nakládané zeleniny i se šťávou( větší kousky pokrájíme) a dosypeme zbylé brambory. Navrch dáme ještě pár plátků másla a vložíme do trouby.Když brambory začnou růžovět, zalijeme směs šlehačkou, promícháme a dopékáme ještě 5-7 min.
Poznámka k receptu na Lubošův vynález: Zdroj:Kuchařka-nejlepší recepry V původním receptu je uvedeno, že se směs zapéká zabalená v alobalu na pekáčku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lubošův vynález, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Marcii
- Datum vložení: 22.12.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 400g libového masa (hovězí, skvělé je dančí) 1 sklenice zeleniny Moravanka (nebo jiná pikantní nakládaná zelenina) 10 větších brambor 150g másla 1/4l smetany ke šlehání sůl, pepř 5 lžic oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lubošův vynález,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lubošův vynález - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lubošův vynález
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|